Home Kalendarium - Samfälligheten Fjällboholmar Hjälp till att bygga en äventyrslek för barnen
maj 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Datum

08 - 11 jul 2021
Expired!

Tid

10:00 - 15:00

Hjälp till att bygga en äventyrslek för barnen

Hej alla Fjällboholmare och särskilt alla barnfamiljer!
Vi har av styrelsen fått ett ekonomiskt bidrag för att med gemensamma krafter skapa en kreativ äventyrslek med en hinderbana för alla barn i slänten ovanför centrumanläggningen.
Tanken är att området förutom att inspirera till fysisk aktivitet ska bjuda in till kreativa lekar som kojbygge och annat skoj både för barn som vuxna.
Jag har fått uppdrag att vara lite samordnande kring detta och vi kommer behöva massor med hjälp av frivilliga krafter på området för att förverkliga projektet.
Vi har gjort lite grundläggande skisser på hur det skulle kunna se ut men det finns massor med utrymme för roliga idéer och kreativitet om hur vi får till det så spännande som möjligt för barn i alla åldrar!
-Tanken är att vi ska göra grunderna för detta under dessa fyra dagar i början på juli och alla är varmt välkomna som vill vara med och bidra.

Det skall snickras och målas, gjutas, grävas och köras sand och tusen andra ting så det kommer garanterat finnas något som alla kan bidra med!
Vi kommer beställa en del material i förväg så vi kan bygga en del av utmaningarna till hinderbanan som vi har planerat och mycket kan vi skapa av det som redan finns i skogen.

Vi har gjort ett event i gruppen ”Vi på Fjällboholmar” som kan fungera som diskussionsforum och planeringsforum där vi kan diskutera och bolla idéer, -bara tacka ja till eventet så får ni aviseringar när det skrivs något nytt i tråden.

Alla kan ju förstås komma och gå som det passar under de här fyra dagarna och vi kör igång grillarna varje dag för alla som vill grilla lite lunch.
Ta gärna med barnen så de får vara delaktiga!

För mer info så kommer det lite skisser och bilder nedan.

Vi hoppas på att få träffa massa nya barnfamiljer och att många på området, med eller utan barn vill engagera sig för att skapa Roslagens finaste äventyrslek!

(Självklart tar vi hänsyn och förhåller oss till de coronarestriktioner som råder när det är dags)

Väl mött!

Evenemanget är avslutat.

Lämna ett svar