Arbetsgrupper

Samtliga grupper drivs ideellt av föreningens medlemmar med stöttning från styrelsen. Medlemmar i grupperna får en mindre symbolisk ersättning för nedlagt arbete samt ev förbruknings- eller arbetsmaterial. Som medlem i någon av grupperna ansvarar man för ett intresseområde men framförallt har vi roligt tillsammans, får trevliga arbetspass och en hel del motion därtill.

Grupperna beskrivs nedan och vill ni komma i kontakt med någon av grupperna görs det med ett mail till: info@samfjallboholmar.se

Vattengruppen

Vattengruppen ansvarar för på- och avstängning av det gemensamma sommarvattnet samt alla anläggningar för detta. I arbetet ingår även vattenprovtagningar, underhåll av pumphus, filterbyten och översyn. I vattengruppen ingår Istvan von Polgar, Anders Jönsson och Emanuel Sparring. Vi tar även hjälp av vår externa entreprenör Magnus Svensson Bygg, bland annat kopplat till operativ drift, där pumpar eller delar av anläggningen går sönder och behöver underhåll samt vattenprover med mera.

Skogsgruppen

Skogsgruppen ansvarar för skötsel och gallring av våra fastighetsnära skogar samt upprätthållande av skogsplan samt kontakter med skogsstyrelsen, länsstyrelsen samt omkringliggande skogsägare. Skogsgruppens medlemmar är motorsågsutbildade. Skogsgruppen består av Kristofer Söderholm, Kalle Ritzén, Anders Jönsson, Emanuel Sparring samt ett större antal glada medhjälpare som tycker om att göra våra skogar vackra och välmående och dessutom få frisk luft och motion på köpet. Vill du vara med vid någon av våra gallringar, tveka inte att höra av er!

Husgruppen

Husgruppen ansvarar för långsiktig planering av underhåll för centrumanläggningen samt fortlöpande underhåll och service. Husgruppen består av vår fantastiske Rolf Åhs som ser tar hand om centrumanläggning och våra grönytor runt denna. För det långsiktiga arbetet samt planer för renovering etableras nu en husgrupp med representater från styrelsen.

Fritidssektionen

För att aktivera alla Fjällboholmare finns en Fritidssektion som ser till att det finns aktiviteter under framförallt sommarmånaderna i form av brännboll, samkväm, gemensamma träningsaktiviteter för alla medlemmar samt att det finns material, utrustning och anläggningar som passar. Fritidssektionen drivs av Emanuel Sparring och styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med någon av grupperna görs det med ett mail till: info@samfjallboholmar.se